Puzzle Quest

Puzzle Quest

ZUOO Jun 18, 2025 @ 4:38am
Puzzle Quest Returns: spolszczenie ze wszystkimi dodatkami
Do pobrania spolszczenie ze wszystkimi dodatkami jakie wyszły (na Xboxa czy Nintendo Switch) + spolszczone mody: https://youtu.be/qOOIZdVLNAQ?si=V0CZgYfm2E5e26fg
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Szenk Aug 4, 2025 @ 9:43pm 
Wielkie dzięki. Wszystko działa.
Od dawna chciałem ponownie - po wielu latach - zagrać w tę gierkę, ale brak polskiej wersji mnie zniechęcał. Teraz, dzięki Twojej pracy, mogę to zrobić :)
Jeszcze raz wielkie dzięki i szacunek za dobrą robotę.
ZUOO Aug 6, 2025 @ 9:21am 
Originally posted by Szenk:
Wielkie dzięki. Wszystko działa.
Od dawna chciałem ponownie - po wielu latach - zagrać w tę gierkę, ale brak polskiej wersji mnie zniechęcał. Teraz, dzięki Twojej pracy, mogę to zrobić :)
Jeszcze raz wielkie dzięki i szacunek za dobrą robotę.

Dzięki, bardzo fajnie, że ktoś korzysta z tłumaczenia. Dziś dodałem też spolszczenie dla wersji 2.82 jednak nie mam czasu przetestować, dlatego dodane do pobrania jako wersja beta. Ta wersja ponoć poprawia błąd:
Naprawiono błąd związany z nieśmiertelnością Arboletha (rzucanie zaklęcia nie powoduje już jego nieśmiertelności), ja się z tym błędem w wersji 2.75 nie spotkałem, ale dodaję.

Link do pobrania na dole opisu do filmu.
kejmil16 Sep 6, 2025 @ 2:57am 
Hej, planujesz może przenieść spolszczenie do: Puzzle Quest: Immortal Edition - ta edycja oficjalnie ma zawierać wszystkie dodatki jakie kiedykolwiek wyszły na pozostałych platformach + ulepszenia wizualne i nowa zawartość :D
ZUOO Sep 24, 2025 @ 3:31am 
Originally posted by kejmil16:
Hej, planujesz może przenieść spolszczenie do: Puzzle Quest: Immortal Edition - ta edycja oficjalnie ma zawierać wszystkie dodatki jakie kiedykolwiek wyszły na pozostałych platformach + ulepszenia wizualne i nowa zawartość :D
Miałem przez moment Puzzle Quest: Immortal Edition (zwróciłem, gdyż oryginał mi się dużo bardziej podoba). Przejrzałem pliki, poszperałem, spakowane w unity. Zajęło mi chwilę, żeby w nie zajrzeć i dramat. Musiałbym każdą linijkę tekstu ręcznie kopiować, a dodatkowo grając chwilę zauważyłem inny koszt czarów jak w oryginale. Przetłumaczenie jest możliwe, ale jest to masa roboty, gdzie trzeba przekopiować ręcznie cały tekst, a do tego poprawić tłumaczenie na odpowiednie wartości kosztu many. A kto wie co jeszcze? Teoretycznie wykonalne, ale praktycznie praca na etat przez co najmniej miesiąc.
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50